Der Rottweiler

ROTTWEILER

Rottweiler je nemški pes, ki je uporaben za čuvaja ali hišnega psa. Gre za velikega psa kjer se plečna višina samca giblje med 61 in 68 cm, samic pa med 56 in 63 cm. Ima kratko ostro dlako, ki je črne barve z rdeče rjavimi znamenji. Rottweiler je izredno inteligenten, poslušen in zvest pes, ki pa zaradi svoje dominantne narave potrebuje lastnika, ki z njim ravna vedno umirjeno, odločno in dosledno. Pomembno je tudi, da poskrbimo za zadostno telesno aktivnost psa, saj Rottweilerji potrebujejo veliko gibanja.

 


WE ARE ACCEPTING RESERVATIONS FOR OUR NEW LITTER

We have puppies available!!

We take pride in each and every litter in our kennel as we produce top quallity rottweiler puppies that posses strong head type, correct structure, excellent temperaments, strong working drives and genetic soundness.

Our rottweliers are albe to perform in show rings and also have the courage and willigness to become excellent working dogs.

Our puppies will be suitable for active owners that are experienced in working with dogs as for owners with no experiance, rottweilers may prove to be too much.

kužki  136

 

 

Father:

Manolo Buoso Da Dovara (Gonsalo Buoso Da Dovara x Xira Buoso Da Dovara)
http://manolo-buosodadovara.com/
kolki in komolci: HD: A,  ED: 0  
ocena zunanjosti: odličen
vzrejna ocena: odličen

 

Mother:

Sally Nilfork (Pax Vom Schwaiger Rathaus x Bora)
http://www.working-dog.eu/dogs-details/947021/Sally-Nilfork?new_lan_en
kolki in komolci: HD: A , ED: 0  (Veterinarska fakulteta, Ljubljana)
delovni izpiti: B-BH
ocena zunanjosti: odlična
vzrejna ocena: A1      

 

 sali2012 026-1        madjarske-4

 

                                                  Sally                                                                                                                      Manolo